31 dec. 2013

La multi ani 2014!

Anul 2013 s-a cam terminat. Urmeaza 2014. Cu bune si cu rele privim spre anul viitor cu speranta de mai bine si cu incredere. Noaptea dintre ani este se pare ziua cea mai plina de optimism din intregul an. Va doresc tuturor sa aveti un an nou bun, sa fiti sanatosi, sa aveti putere de munca, iar restul vine de la sine! 
La multi ani 2014!


2 comentarii:

  1. La multi ani! As dori sa va intreb ceva. Acum in ianuarie am facut 2 ani la compania unde lucrez. Din cauza ca nu se mai merita sa lucrezi la ei, pt ca nu fac altceva decat sa te exploateze, as vrea sa-mi inaintez demisia. Am intrebat la fortele de munca, dar mi-au raspuns evazat ca da, as lua somaj doar ca ar trebui sa astept ceva vreme. Imi puteti trimete e-mail cat ar trebui sa iau pe luna procentaj, tinand cont ca sunt maritata si am si copil, si am toate actele in regula. Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand atentie mare atunci cand te vei duce ca demisionara la biroul AS.
    Ti se va spune, probabil, ca nu ai dreptul la somaj, ti se vor adresa pe un ton nu tocmai cuviincios si multe alte mizerii dar legea spune ca in caz de demisie asiguratul va fi penalizat cu pana la 6 saptamani din cele 6 luni de somaj iar procentul dupa care se calculeaza somajul este de 60%, plus 10% pentru copil, din ultimul salariu.

    RăspundețiȘtergere