14 mar. 2013

Anunt important!

Am primit pe email pentru publicare un anunt foarte important care ii priveste pe toti romanii aflati in strainatate. Este vorba de oportunitati de finantare ale proiectelor romanilor aflati in strainatate, proiecte facute de romani si pentru romani.


Iata textul anuntului:


Lansare sesiune de finanţare a proiectelor pentru anul 2013



Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni (DPRRP), aflat în prezent în subordinea Ministerului Afacerilor Externe român, a lansat sesiunea de finanţare a proiectelor pentru anul 2013. Cererile de finanţare întocmite conform documentaţiei tip (disponibilă pe site-ul Departamentului, www.dprp.gov.ro) se vor depune fie personal, fie prin corespondenţă recomandată sau curier, la sediul DPRRP din B-dul. Primăverii, nr. 22, sector 1, cod poştal 011972, Bucureşti, România.

Beneficiarii pot fi asociaţii, fundaţii, organizaţii, instituţii, persoane fizice sau juridice din țară și străinătate, legal constituite, în condiţiile în care dezvoltă programe şi/sau proiecte în sprijinul românilor de pretutindeni. Persoanele interesate să depună cereri de finanțare sunt rugate să aibă în vedere termenul limită pentru depunerea documentaţiei de solicitare a finanţării, respectiv 3 aprilie 2013.

3 comentarii:

  1. tipic romanesc, se anunta cat mai tarziu pentru a oferii sanse decat celor care stiau cu mult inainte de proiect si conditiile de aplicare

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorbeși fără să știi, dacă te interesa aruncai o privire pe websiteul Departamentul politici pentru relația cu Românii de Pretutindeni - http://www.dprp.gov.ro. Si ai fi văzut că, condițiile de finanșare de acum sunt 99% cu cele de acum un an doar perioada de finanțare diferă.

    Vorbești fără rost ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru anonim,sa inteleg ca ai vrea sa depui un proiect?Care ar fi acela?

    RăspundețiȘtergere