29 mai 2010

Eurovision 2010

UPDATE: Felicitari Paulei Seling si lui Ovi pentru clasarea de anul acesta. Pacat ca nu am reusit sa mai ciupim 9 puncte pentru a depasi Turcia, dar si asa performanta este de luat in seama. Asta mai ales pentru ca prognosticurile au fost dintre cele mai vaiate. La inceput presa britanica ne blama si ne batea obrazul, apoi tarile care nu au participat la Eurovision au zis ca suntem cei mai buni, apoi casele de pariuri ne clasau pe locurile 8-10. In final am fost pe 3. Cine erau favoritii? Azerbaijan (locul 5) si Germania (care a si castigat). De mentionat ca cu cateva saptamani inainte si Suedia era plasata printre favorite... Pacat ca nu au trecut de semifinala :)


Astazi, 29 Mai va avea loc finala Eurovision in care s-a calificat si piesa trimisa de Romania sa ne reprezinte:





Pentru cei din strainatate exista posibilitatea de a vota reprezentantii Romaniei prin televot. Pentru cei din Cipru, televotul consta in trimiterea numarului de intrare in concurs a Romaniei ( 19 ) la numarul 5511. Tariful este de 0,98 EUR fara TVA.

Finala poate fi urmarita aici de catre cei care vorbesc limba greaca (click pe una dintre iconite pentru a alege player-ul preferat) sau direct pe site-ul Eurovision pentru vorbitorii de limba engleza (este necesara instalarea plug-in-ului acesta).

Pentru cei care nu sunteti in Cipru, nu ar strica sa votati pentru aceasta tara pentru ca melodia e chiar faina:



Hai Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu