7 sept. 2010

Intalnire a comunitatii online a romanilor din Cipru

"Cyprus Alien" - forumul romanilor din Cipru doreste sa organizeze o intalnire a membrilor. S-au propus 4 locatii care acum sunt supuse votului membrilor. Imediat ca votul se va incheia (Duminica 12 Septembei fiind data limita), se va sti care va fi locatia. Data stabilita este 25 Septembrie 2010.
Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati topicul dedicat din cadrul forumului.

PS: Evident ca voi merge si ca voi posta pe blog ce si cum a fost...

Un comentariu:

  1. LOCUIESC IN PARALIMNI,SUNT DE APROAPE 5 ANI IN CIPRU, DAR DIN PACATE AM INTAMPINAT NENUMARATE GREUTATI , NEDREPTATI , RAUTATI , SI MULT RASISM DIN PARTEA PARTII CIPRIOATE.RECUNOSC CA ACUM DUPA 5 ANI , IN AFARA DE VREMEA FRUMOASA, SI SIGURANTA DE PE DRUM , SI IN CASA, , NU PREA MAI MA RETIN MULTE IN CIPRU.
    AS DORI DACA SE POATE SA STIU CE SE POATE FACE IN CAZUL IN CARE LUCREZI UNDEVA SI NU ESTI PLATIT, DUPA CARE APELEZI LA POLITIE SI TI SE RADE IN FATA , DUPA CARE APELEZI LA AVOCAT SI TI SE SPUNE CA SANSE SUNT MAI DELOC , DIN CAUZA NATIONALITATII.UNDE MAI APELEZI ATUNCI CAND MUNCESTI , SI MUNCA TA NU ESTE PLATITA, UNDE APELEZ PENTRU DREPTURILE CARE LE AVEM , SI CARE AR TREBUI SA FIE EGALE CU OBLIGATIILE , NU EXISTA.???
    VA ROG DIN SUFLET SA MA INDRUMA-TI, UNDE AR TREBUI SA APELEZ, PT CA , DACA INVINGE DREPTATEA IN CAZUL MEU , MACAR SA NU MAI TREACA SI ALCINEVA PRIN ACEASTA SITUATIE UMILITOARE .
    VA MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere