6 feb. 2012

Cronica unei vesti anuntate

Boc a demisionat IN SFARSIT! Sa speram ca Base nu-l va numi iarasi premier. Sa speram ca nu o va pune nici pe Nuti Udrea! Vestea care face azi inconjurul mass-media e de fapt o stire veche! Se sita de sambata ce se va intampla..Nastase a anuntat pe blogul sau ca PSD si celelalte partide sunt convocate luni la "consultari formale". Vulpoi batran, Nastase s-a prins care-i treaba asa ca a dat el marea veste ca sa le tulbure apele celor din PDL.
Acum toti dedontologii si toa(n)te prompteristele vor sari si vor dezbate ce e mai bine pentru Romania, de parca pe Base viitorul Romaniei il intereseaza acum. Miscarea a fost facuta strict pentru a-i da timp lui Boc sa isi curete imaginea pana la alegeri. Deasemenea se vor intreba ce-i mai bine: un premier tehnocrat sau unul numit politic.
Un tehnocrat este exclus din punctul meu de vedere pentru ca nu ar avea sprijin politic. 
Unul politic din actuala coalitie PDL+UDMR+Minoritati+UNPR s-ar putea sa fie solutia. Vor fi numiti oameni din esaloanele 2 si 3 pentru a curata imaginea celor vechi (Blaga, Berceanu, Videanu, Boc, Udrea). Desi Udrea imi pare ca va fi iarasi ministresa. Sau poate prim-ministru!
Si ar mai fi o solutie... Un premier din USL. Da, solutia punerii pe cineva din USL ar fi colacul de salvare electorala a PDL-ului. Opozitia, avida de putere, se va repezi la ciolan, nestiind ca daca Base va face o astfel de miscare, o va face doar pentru ca in Noiembrie sa le arunce in fata participarea la dezastrul in care se afla Romania. Vor fi acuzati si ei ca au fost la guvernare dar nu au facut nimic etc.
In orice caz, politicienii traiesc in lumi paralele dupa parerea mea. Udrea se lauda aseara ca Romania s-a reformat si ca are cel mai mic deficit bugetar si ca e pe crestere. Si totusi semnalele din tara sunt fix de-a-n doaselea! Tot mai multi vor sa place, tot mai multi sunt someri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu