3 nov. 2012

Toale, boarfe si alte panarame

A dat Domnul si in sfarsit s-a mai racorit afara. In Limasol temperatura scade noaptea pana la 17 grade Celsius, asa ca m-am apucat sa colind magazinele pentru a reimprospata garderoba. Am inceput cu mall-ul din Limasol. Nu stiu daca a fost o greseala sau nu, dar faptul ca vedeam lumea iesind cu sacose si sacosele m-a incurajat. Am intrat prima data la Stradivarius. O haina barbateasca scurta facuta integral din materiale sintetice costa 100 de euro! M-am uitat si la alte haine de pe-acolo si am ramas uluit... Croiala atractiva, materiale de rahat.

Am continuat periplul pe la Zara, Marks&Spencer si altii. Preturile hainelor facute integral din sintetic variaza de la 100 pana la 200 de euro. Hianele din imitatie de piele au preturi asemanatoare, iar o haina de piele pana in talie, scurta, costa 570 de euro! 
Am abandonat mall-ul pentru ca totul mi se parea ridicol. Am plecat spre Debenhams. Acolo aceleasi preturi ridicole atat la hainele pentru barbati si pentru copii. Mi-as fi dorit sa gasesc si materiale de calitate, nu doar croieli atractive. O haina din material sintetic nu te protejeaza nici de frig, nici de vant. 
Nu-mi ramane decat sa iau si magazinele "clasice", care nu sunt prezente in mall, sa vad daca reusesc sa gasesc ceva de calitate si mai ales la un pret rezonabil.

3 comentarii:

  1. mai sunt oameni care cumpara haine in Cipru? Acum fara gluma: eu unul m-am lecuit sa mai cumpar de aici. Iau doar daca e f urgent sau doar daca gasesc ceva ce sa-mi placa mult (in general de la vechiul Landmark unde au Esprit si Tom Tailor - calitate f buna, insa ceva mai scumpe... asa ca la reduceri merita vizitati. Plus SportsDirect pentru articole sportive). In rest imi iau haine cand merg in vacante... gasesti varietate de produse, preturi mai ok (rezultatul unei concurente reale) si spre deosebire de Cipru, gasesti si chestii care nu par gay :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andrei, aia cu hainele care nu par de gay e sublima :) :) :)

      Ștergere
  2. Vеry quіckly thіs site will be famous amοng all
    blogging uѕers, due to it's good articles or reviews

    Check out my homepage; roofing expert oklahoma city

    RăspundețiȘtergere