10 ian. 2013

Apetrans Botosani e cea mai de rahat firma de transport!

Asa cum v-am zis, am fost in tara. Cand a fost sa revin in Cipru, din cauza ca nu am avut un sofer care sa duca masina inapoi la Bacau, am ales sa folosesc serviciile unei firme de transport. Am intrebat pe la cei din Bacau si Iasi, dar fie nu opreau la Aeroport, fie orarul nu mi se potrivea. Asa ca am dat peste Apetrans. Ghinionul meu! Sun cu vreo 3 zile inainte la dispecerat sa fac rezervare. Imi raspunde o duduie care imi spune ca da, ei fac transfer la Aeroportul Otopeni. Ii spun clar si raspicat ca am bagaje si un copil mic si ca vreau sa merg in Aeroport, nu pe cine-stie-ce strada alaturata. Ea confirma cu fermitate ca se merge in Aeroport. Apoi o intreb daca ei folosesc autocare sau microbuze si imi zice ca da, folosesc autocare. Eu personal am oroare de microbuze, mai ales ca-s foarte fragile la un impact.

Se face ziua pentru cand am facut rezervarea si merg la Autogara la ora stabilita. Afara sunt -14 grade celsius la acel moment. Cum stateam eu zgribulit pe peron, isi face aparitia un microbuz. Il intreb pe sofer daca e de la Apetrans, imi zice ca da si ca merge la Bucuresti si Otopeni! Primul soc: microbuzul era aproape plin si neavand remorca, bagajele erau inghesuite pe 2 locuri din interior. Neavand de ales, urcam in microbuz si pornim spre Bucuresti. Se face un popas de 45 de minute la un popas cu parcarea pazita de vreo 5-6 caini. Plecam asa cum se stabilise si, mergand pe centura Bucurestiului, soferul ne anunta nonsalant ca nu se intra in incinta aeroportului si ca ne va lasa pe DN1, in fata aeroportului! Mi-am iesit din pepeni. Afara erau -8 grade celsius, aveam bagaje ca orice om care calatoreste pentru 3 saptamani si impreuna cu mine erau sotia si un copil de 2 ani!!! Am insistat la sofer dar el o tinea pe-a lui, ca nu intra si ne-a lasat exact unde a zis.
De pe DN1 si pana la noul terminal e distanta de cam 2 kilometri. Si da-i si taraie bagajele si copilul prin frig. Bafta noastra a fost ca 2 tipi care mergeau in Irlanda s-au oprit si s-au oferit cu bunavointa sa ne ajute cu bagajele.
Cand am reusit in sfarsit sa ajung in aeroport, am sunat la dispeceratul Apetrans si am intrebat-o pe dispecera daca ei fac curse la Aeroportul Otopeni. Evident ca mi s-a raspuns ca da!. Apoi am intrebat daca se merge IN aeroport si evident ca mi s-a spus ca da!. Asadar duduile alea continua sa minta desi stiu ca nu e chiar asa. A urmat o serie de reprosuri pe care i le-am facut, unele putin mai neortodoxe, dar accetabile avand in vedere starea de nervi....
Asadar am patit exact ca in bancul acela: nu era alba, era neagra si nu i-a dat-o, i-a luat-o. Autocarul era de fapt un microbuz fara loc pentru bagaje si nu se intra in parcarea aeroportului ci esti aruncat pe DN1. Asadar Apetrans e de cacat!

21 de comentarii:

  1. incercati compania TEISA eu am fost multumit de serviciile lor si au punt de imbarcare/debarcare in fata la plecari internationale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei cu Teisa mergeam, dar de data asta nu au avut cursa care sa ma avantajeze.

      Ștergere
  2. EMIGRANTULE , DIN BACAU SUNT MULTE FIRME DE TRANSPORT SPRE BUCURESTI ,INCLUSIV, AEROPORT? CIPRIOTULE ,BOSCHETARULE,UN TAXI ERA SUFICENT,DAR TU CARE TE-AI DAT DREPT EMIGRANT MANACA CA ESTE DE UNDE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand platesti un serviciu, doresti sa beneficiezi de el, corect? Cum ar fi sa te duci la restaurant si sa iti aduca doar osul de la pulpa de pui pe principiul e aproape ceea ce ati comandat.
      Cat despre taxiuri, afla ca nu te ia nimeni de pe DN1 doar ca sa te duca in aeroport. Esti sofer la Apetrans si asta se vede. Succes si drum bun!

      Ștergere
  3. Din Bacau pana la aeroportul Bacau,te ducea un prieten ca mine si castigam si eu un banut,nu inbogatiti pe altiii care au cai multi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mers din Bacau pana in Otopeni. La cat de tare ningea, am preferat un mijloc de transport auto care sa ofere o oarecare siguranta. :)

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca-si baga p*** fara sa exprime ceva coerent. Animalele trebuie sa stea in padure, nu pe net.

      Ștergere
  5. Ce retard! :)))) Circul des cu Apetrans! si trec prin Otopeni! .... localitatea Otopeni ... dar la un provncial plecat la sapat in tarile calde .... Otopeni .... e aeroport! si nu opresc pe nici o straduta laturalnica .... e drum european .... parerea mea? ....... esti cocalar! stii ce inseamna asta? ... nu ai de unde sa stii pentru ca nu prea stai prin tara ta! Cred ca pentru 30 de lei ai fi vrut sa te duca sa te aseze in avion.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut! Ai comentat ca anonim, deci ti-e frica si de umbra ta. Asta te priveste. Eu cand am sunat sa fac rezervare am intrebat-o pe colega ta (banuiesc ca lucrezi la Apetrans altfel nu vad de ce i-ai pupa in partile moi ale corpului) si am intrebat-o clar: "Duduie, eu calatoresc cu un copil mic. Autocarul ma lasa IN aeroport sau pe soseaua Bucuresti-Ploiesti". Si cucoana aia mi-a zis ca IN aeroport.
      Acum cateva saptamani am fost in tara si am calatorit foarte bine cu cei de la Teisa care m-au lasat in fata terminalului Plecari Internationale. Mai mult, soferul m-a ajutat cu bagajele pentru ca aveam copilul cu mine. La voi la Apetrans nici nu m-am mai obosit sa sun. Asadar sunt si alternative. Si Massaro Trans merge FIX in Aeroport si nu la sosea ba mai mult circula mult mai des.
      Daca sunt sau nu cocalar e treaba mea. Ca am avut curaj sa emigraz e meritul meu.
      Raman la aceeasi concluzie: APETRANS BOTOSANI E DE CACAT!

      Ștergere
  6. sunt din bt si eu dar tiganeala ca la apetrans nu gasesti nici in cartierele rau famate din orasele mari.au dat un bot de brinza si au ajuns soferi.......

    RăspundețiȘtergere
  7. Niste jegosi toti cei de la Apetrans !!! Infecti si nenorociti !

    RăspundețiȘtergere
  8. 1 oct 20015 rog sotia care era internata in spital sa sune la apetrans sami faca o rezervare pentru ora 22,45 din otopeni si sa intrebe unde au statia daca trag in aeroport.Tin sa mentin ca sunt botosanean de 39 de ani cat am.Suna sotia da cred ca de aceeasi duduie inculta si spune ca ar dori o rezervare de la otopeni la botosani pe data de 1oct2015 de la ora 10,45 si ar dori sa stie daca autocarul trage in aeropert.Nesimtita ca sa se absolve de orice serviciu si culpa zice scurt catre sotia mea nu stiu nimic nu pot sa fac nimic va dau numarul soferului ca el are diagramele si toate actele.Sa sun soferul nu ar fi o problema dar ma intreb daca tot platesti 100 de lei(nu e mult dar nu e putin)si persoana care ar trebui sati dea informatii si sa te ajute e varza dar varza ce mai cauta vea acolo.Nu regret sa zic ca toti aia care isi exprima parerile despre romanii ce vin din alta tara de genul te crezi spaniol sau englez sau italian bagati-va parerile in cur.Nu conteaza ce fac unde fac si cum fac dar pana nu se schimba nimic la guvernare in bine regret ca sunt roman si o zic cu glas tare,iubesc tara f f f frumoasa dar atat.„

    RăspundețiȘtergere
  9. Vrajeala !
    Ce sa spun aveai timp sa faci bloc pt o nemultumire? ????
    Vezi de treaba ta invidiosule si nu mai murdari numele Apetrans pt ca minti.Eu circul des si chiar respectă programul si stațiile!!!!
    Sunt f seriosi si eu si Pruscom.
    Asa ca lasa carvotelile ca nu le galum
    Ti-a i luat microbuz sau autobuz si
    Crezi ca murdarind pe altii vei avea succes??
    nu iti merge afacerea draga???



    RăspundețiȘtergere
  10. Cei mai tari sunt cei de la PRISCOM !
    Făcând abstractie de tot!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna seara pentru ce circula pe distanță botosani Timișoara nu optați pentru APETRANS are un traseu dificil pe Brașov caldura mare i autocar lipsa unei sursedecurent pentru alimentarea telefonului autocar înghesuit prețul unei călătorii este de 150 Roni pentru acești bani puteți opta pentru CFR CĂLĂTORI la cușeta întinși in pat acelasi timp parcurs exista sursa de curent pentru tel mergeți la wc cind doriți .sa va pupe porcu apetrans

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu ți-e rușine sa vorbești urat? Tu când mergi la o firma de transport și îți faci o rezervare.... sunt sigura ca vrei sa fie asa cum ți se spuneeeee. Se vede clar ca ești șofer la Apetrans de vorbești asa.......... Rușine sa îți fie

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu ți-e rușine sa vorbești urat? Tu când mergi la o firma de transport și îți faci o rezervare.... sunt sigura ca vrei sa fie asa cum ți se spuneeeee. Se vede clar ca ești șofer la Apetrans de vorbești asa.......... Rușine sa îți fie

    RăspundețiȘtergere
  14. Am calatorit si eu cu Apetrans...o data-prima si ultima. Botosani- Aeroport International Otopeni. Lasati in statia de autobuz DIN DREPTUL aeroportului- NU in fata aeroportului !!! Soferul a explicat ca firma ar trebui sa plateasca o taxa ptr a putea avea acces pana in fata aeroportului, taxa pe care nu doresc sa o plateasca . Am stricat rotile unui geamantan de 32 de kg pe drumul infect de la statia de autobuz pana in aeroport. Never ever Apetrans !

    RăspundețiȘtergere