13 sept. 2013

Protest romanesc in Cipru - Duminica 15 Septembrie


Iata ca in sfarsit ne-am trezit si noi, romanii din Cipru, sa participam alaturi de multi altii din Diaspora si mai ales din tara la protestul impotriva exploatarii de la Rosia Montana. Astfel, Duminica, 15 Septembrie 2013, incepand cu ora 17:00, va avea loc acest miting de protest in fata Ambasadei Romaniei din Nicosia. Sunteti invitati sa participati cu totii! Mitingul este apolitic.
Cei care aveti posibilitatea sunteti rugati sa va aduceti pancarte si tricouri inscriptionate si bidoane de plastic cu pietricele. Puteti descarca materiale si sa invatati cum sa le confectionati folosind aceasta adresa:  http://www.rosiamontana.org/ro/diy-kit .
Organizatorii protestului din Cipru au creat si un eveniment pe Facebook pentru a populariza aceasta actiune: https://www.facebook.com/events/528980733848310/  Va rog sa intrati pe pagina acestui eveniment si sa ii invitati pe toti prietenii vostri folosind butonul "Invita prieteni" sau "Invite friends". 
Mitingul ARE avizul Politiei din Cipru asa ca oricine vine nu va risca nici o amenda. Aveti insa grija pe unde parcati...
Pentru mai multe informatii ii puteti contacta pe organizatori la urmatoarele numere de telefon: Sabiana Bidian - 96422095, Adi Balea - 97694873
Aratati tuturor CA VA PASA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu