17 mar. 2014

Coafura/Frizerie/Manichiura in Limasol


Foarte multi romani, dar mai ales romance, cauta servicii de coafura/frizerie prestate de romani. De ce? E simplu... pentru ca preturile sunt mici si ii poti explica omului pe limba ta ce si cum vrei sa-ti faca. Oricat de bine vorbesti o limba straina uneori ti-e greu sa explici ca vrei drept pe ceafa. :)

Ei bine, pentru cei din Limassol exista un salon nou, Sei Bella Studio, a cuiva cu multa experienta. Poate unii dintre voi o stiti pe Elena, care avea salonul din centru de langa Price Waterhouse Coopers. Ei bine acum si-a deschis un salon nou, frumos aranjat si cu pozitionare mult mai buna: pe Agias Zonis, vizavi de Virardi (de la Bodyline, cum mergeti spre autostrada cam la vreo 100 de metri pe dreapta). Cum ziceam Elena are experienta si tunde atat barbati cat si femei la preturi foarte bune: 10 EURO un tuns pentru barbati, 5 EURO un pensat, 45 EURO pentru tuns, vopsit si coafat femei. 
Mai mult, tot la Elena gasiti si servicii de pensat si tatuaj sprancene dar si manichiura si unghii false. Pentru mai multe detalii si pentru programari o puteti suna pe Elena la 99.400.437. O gasiti si pe FACEBOOK.
Iata si doua poze care sa va convinga:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu