17 nov. 2010

Tot despre "nimic"

Asa cum spuneam si AICI, autoritatile ciprioate au vazut in Ryanair un "Mesia" al renasterii turismului. Iata ca Ryanair confirma ceea ce spuneam, adica "La pomul laudat sa nu te duci cu sacul"
Pasagerii unei curse au refuzat sa coboare din avion pentru un motiv zic eu bine intelemiat: nu au fost dusi la destinatia pentru care paltisera biletul. In loc sa aterizeze la Beauvais, langa Paris ( o destinatie frecventa pentru cursele low cost din Romania), avionul a aterizat la Liege, in sudul Belgiei. Cu toate ca au ramas in avion fara apa si acces la toaleta, pasagerii au refuzat sa debarce pentru aproape 4 ore. Sursa: Yahoo News.
E clar ca pentru Ryanair confortul si servirea ireprosabila a clientilor sunt niste bagatele. Ciudat a fost ca nimeni nu i-a anuntat pe pasageri ca au aterizat in alta parte. Imaginati-va ca in loc de Larnaca aterizati la Cairo... fain, nu?
Sunt curios cati turisti o sa aduca Ryanair in Cipru... Cred ca maidegraba va fi o solutie ieftina pentru ca emigrantii de aici sa mearga acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu