10 mai 2012

Finala Europa League


Aseara s-a desfasurat la Bucuresti meciul Final al Europa League. A fost un spectacol total si o organizare aproape impecabila. Meciul a fost si el de calitate, chiar daca scorul final sugereaza un "one-team-show". Transmisia TV a fost si ea impecabila si toata treaba a fost un adevarat tur de forta. Au fost insa si unele chestii deranjante.

In primul rand greseala organizatorilor a fost ca nu au facut tot posibilul ca cei 2 giboni retardati sa nu poata zburda pe teren ca niste boi cu ardeiul in cur. Tot ei sunt vinovati ca nu i-au placat mai dur si ca nu i-au scos din teren in suturi. Legat de acest aspect gasesc si vina televiziunilor si tuturor celor din mass-media care au dus mai departe mesajul gibonilor. Regizorul transmisiunii a schimbat imediat cadrul prezentand jucatorii si nu stewarzii care ii fugareau pe cei 2. Asa trebuia sa faca toata lumea, sa ignore un gest de mahala, caci nu o sa vedem niciodata un spectator urcand pe scena teatrului ca sa ii deranjeze pe actori. O simpla mentiune a incidentului era deajuns.
O a doua greseala flagranta apartine de data aceasta UEFA! Daca o sa va uitati atenti, pe trofeul Europa League sunt gravate cuvintele UEFA CUP! Pai cum mai baieti, la ce bani invarte UEFA, nu au fost in stare sa schimbe gravura aia?
Iar cireasa de pe tort apartine crainicului de pe stadion care a inceput imperturbabil: "Buna seara Budapesta!" Eh, se intampla si la case mai mari asa ca il iertam, mai ales ca sunt unii care au rezervat bilete de avion spre Budapesta ca sa mearga la stadionul din Bucuresti :)
In rest totul a fost impecabil si sper ca Spania, tara unde sunt o gramada de emigranti romani, sa isi schimbe parerea despre romani. Poate si restul Europei...

sursa foto: Prosport, via ProTvHD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu