28 mar. 2010

Stiri care ne intereseaza - 28.03.2010

Incepand de astazi inaugurez o serie de postari (sper eu) zilnice intitulate "Stiri care ne intereseaza". Vor fi cuprinse aici stiri cu si despre emigranti romani, stiri care privesc emigrantii romani in Cipru si alte stiri care conteaza. Aceste stiri vor si impartite in "Vesti bune", "Vesti proaste" si "Cum ne vede lumea". O sa va prindeti voi ce si cum, pe parcurs...

VESTI BUNE
Incepand din 28 Martie, Blue Air opereaza pe langa rutele Bucuresti-Larnaca si Bucuresti-Paphos, noi rute din larnaca spre Milano, Viena si Varsovia. Mai multe aici si pe site-ul Blue-Air.
Cyprus Mail a publicat ecourile unui studiu asupra tratamentelor la care sunt supusi emigrantii de catre angajatorii ciprioti. Se pare ca pana si ei si-au dat seama ca suntem priviti ca o rasa inferioara. Mai multe, intr-un articol in limba engleza, aici.
Romanii sunt bine vazuti mai ales de cei din industria de turism. Dovada o constituie setea cu care angajatorii grci si ciprioti au recrutat 400 de romani pentru hotelurile din Grecia si Cipru. Detalii aici.

CUM NE VEDE LUMEA
Romania se afla pe locul al doilea intr-un top al tarilor de unde sunt lansate atacuri informatice conform unui studiu realizat de Symantec si publicat de Sunday Times. in limba romana articolul complet poate fi citit aici.

VESTI PROASTE
Dealerii de droguri "legale" ii dau pe la nas lui Boc. Cu ce? E mai greu de precizat... Detalii despre portitele de ocolire a legii gasite de patronii magazinelor de vise aici.
Romania - locul 5 in UE la rata de crestere a somajului. Boc zice ca stam bine.... Am fi preferat sa lucram bine... Detalii aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu