26 sept. 2010

Intalnirea membrilor comunitatii on-line CyprusAlien

Asa cum se stia de aici si de aici, Sambata 25 Septembrie in Kakopetri ala Restaurantul "La Haiducu" s-a desfasurat intalnirea membrilor de pe Cyprus Alien. Atmosfera a fost foarte placuta, oameni de calitate, dar cam putini.
Desi a fost anuntata cu destul timp inainte, se pare ca nu tuturor le-a facut placere sa vina, insa asta e alta discutie. Au fost prezenti "compy", "oblio" (caruia ii multumesc pentru ca s-a implicat in organizare), "longbou", "bizkitt", "cip2006is", subsemnatul, un newbie proaspat venit in Cipru si partenerii nostri de viata (doar pentru unii). 
Preturile sunt foarte accesibile, meniul desi nu foarte variat a oferit mancaruri gustoase si de calitate. S-a ras, s-a glumit, a fost atmosfera placut dar aerul de munte ne-a racorit bine. Ne-am fi intins mai mult de ora 23 dar nu prea mai facea fata restaurantul (probabil ca era aproape de ora inchiderii incat negocierea "nu manele" a cam picat). 
Probabil ca urmatoarea intalnire se va desfasura in Decembrie si va avea loc undeva "pe coasta" pentru ca marea amjoritate a celor prezenti am fost din Limasol si Larnaca. In plus in perioada aia va fi mai cald in zona litoralului.
Una peste alta sunt bucuros ca am participat si abia astept urmatoarea intalnire!


Iata si o poza facuta la fata locului, dar nu dezvalui personajele din poza pentru ca cine vrea sa ne cunoasca trebuie sa vina sa ne vada face-to-face: 




PS: Pe cei care au participat si doresc poza in formatul original ii rog sa ma contacteze pe forum prin mesaj privat.

7 comentarii:

  1. ce-i mah cu masa asta de pensionari ? unde-s femeile,bautura,voia buna, grataru,etc ? parca sunt adusi cu arcanu de la firma sa sarbatoreasca ziua lu sefu ( pe care il adora ca sarea-n ochi )

    RăspundețiȘtergere
  2. "Pensionarii" aia se intampla sa fie fotografiati la sfarsitul serii cand deja eram obositi si cam bauti. Si oricum cred ca sunt mai de calitate decat toti neavenitii care se ascund in spatele tastaturii, neavand capacitatea de a asista la o discutie normala de oameni normali...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate Bro...anonimii astia care nici macar un nume nu pot sa puna se dau mari, nu trebuie bagati in seama....mi-ar placea si mie sa ma intalnesc cu voi....as pune emailul meu dar nu vreau sa-mi scrie toti anonimii lui peste!
    Si inca ceva pentru anonimi...ca sa te distrezi nu trebuie neaparat sa te dai in stamba!

    RăspundețiȘtergere
  4. da, doar o poza din pacate...
    @ Kamessytta: daca vrei sa te intalnesti cu noi, urmareste Forumul Cyprus Alien :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daaa, o sa-l urmaresc, multumesc!

    RăspundețiȘtergere