19 ian. 2011

Inca o destinatie BlueAir cu pelcare din Larnaca

Doresti sa-ti petreci vacanta de vara pe malul Marii Mediterane? De acum poti alege Larnaca sau Barcelona, pentru ca Blue Air iti ofera noi destinatii: zboruri directe cu plecare din Bacau.
Din 15 aprilie 2011, in zilele de vineri si marti, poti calatori pe ruta Bacau-Larnaca-Bacau. Iar din data de 3 iunie 2011, poti alege sa calatoresti pe ruta Bacau-Barcelona-Bacau, in fiecare luni si vineri.
Biletele sunt deja la vanzare asa ca aduna-ti prietenii, familia si programeaza-ti concediul din timp.  Numai asa poti beneficia de cele mai bune preturi, incepand de la 19,99 euro/segment*!
Asa suna comunicatul BlueAir. Asadar dupa ce Wizz a introdus Clujul ca destinatie cu plecare din Larnaca, Blue s-a orientat si dezvolta baza operationaal din Bacau.
Biletele sunt deja disponibile pe site-ul Blue Air, iar o simulare facuta astazi mi-a afisat un pret de 40 de euro pentru o calatorie dus-intors, fara bagaj de cala.

4 comentarii:

  1. normal...daca e plin de moldoveni...doar prin centrul tarii nu s-au gandit sa faca o ruta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect! Si asta pentru ca nu exista aeroporturi care sa deserveasca centrul tarii. Cei din Brasov sau Sibiu au posibilitatea sa calatoreasca din Larnaca la Cluj(wizzair) sau la Bacau (blue air) respectiv Bucuresti (ambele).

    RăspundețiȘtergere
  3. Sibiul are aeroport international (mai mare si mai frumos, foarte civilizat si foarte curat comparativ cu Baneasa)... si totusi low cost nu se inghesuie sa bage prea multe curse (deloc direct cipru - era tarom cu escala in bucuresti doar undeva in jur de vreo 220euro depinde cum nimeresti)
    Acum au scazut preturile pt aeroportul sibian ... sper sa avem mai mult noroc ... AR FI FOARTE BINE VENIT!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am aterizat o singura data la Sibiu doar pentru o scura escala. Este singurul meu zbor la care pilotul A RATAT aterizarea si a trebuit sa mai incerce a doua oara.

    RăspundețiȘtergere