24 ian. 2011

Romania extradeaza romani.

In Nicosia a inceput procesul celor doi romani care au furat 17000 de euro din magazinul unde lucrau. Se pare ca bunavointa angajatorului cipriot l-a costat scump pe acesta. Cei doi (sot si sotie) au sustras din seif suma de 17000 de euro dupa care au fugit in Romania.
Din pacate pentru ei, statul roman i-a extradat si acum sunt judecati pentru furt. El in arest preventiv, ea in libertate. Cel mai probabil doar sotul va face puscarie intrucat femeia se pare ca nu era in magazin in momentul furtului.
Mai multe detalii aici.

3 comentarii:

  1. Din pacate altii care ne-au facut de rusine natia.Merita sa fie pedepsiti.De aceea fug toti de noi.Cand am dat telefon pentru un job mi s-a vorbit frumos si cand am spus ca sunt romanca patronul a spus "AH...deocamdata nu mai angajam".Acel AH a fost tare evident si spus din tot sufletul, iar pe mine m-a socat, m-a dezamagit si mi-am dat seama ca greu o sa-mi gasesc de lucru daca patronii gandesc ca noi toti romanii suntem la fel de jos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu m-aş hazarda în afirmaţii. Am avut ocazia să am nevoie de serviciile poliţiei cipriote şi am văzut cum băune de "profesionalism". Plus că dacă citiţi articolul din sursa citată pînă la sfîrşit, veţi vedea că nici acum nu sunt siguri de făptaş, nefericitul de românaş fiind de fapt unicul suspect. E doar o altă dovadă a rasismului cras de care suferă ciprioţii şi pleacă oarecum din frustrarea băştinaşului invadat de emigranţi. Iar de "bunăvoinţa" angajatorului cipriot sunt sătul pînă în măduva oaselor.

    Şi ca să dăm Cezarului ce-i al Cezarului, nici cu ai noştri nu mi-e ruşine. Dacă sunt vinovaţi, să plătească.

    Bro, foarte fain blogul tău. Îmi pare rău că nu ştiam de existenţa lui anul trecut cînd eram şi eu pe insulă. Este posibil însă ca şi anul acesta paşii să mă poarte pe nisip cipriot. Poate reuşim să ne şi vedem la un pahar de zivania şi să mai povestim. ;)
    Mult succes în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. pisamas pe ei de rasisti ciprioti inputiti am fost condamdant la 6 luni ca am cumaparat 2 leptopuri si un aparat foto si mau trimis in tara si akum am inteles ca am si interdictie vreau sai dau in judecata niste nenorociti cu totiii mici exceptii dar daca stau sa ma gandesc nu prea sant exceptii toti sant la fel si la munca te injura si te muncesc mai ceva ca pe un sclav nu unu doi toti uhaaa daca prin un cipriot in rom ii rup picioarele dar dau eu de vreo unu la mare vara asta !!!baiat_springar@yahoo.com in caz de ceva

    RăspundețiȘtergere