19 feb. 2012

Da, romanii din Cipru au suflet

Asta seara am fost la locatia stabilita de organizatorii campaniei de colectare a ajutoarelor pentru romanii afectati de zapada. Spre surprinderea mea am gasit acolo nu numai oameni binevoitori care se ocupau de sortarea alimentelor (conserve de carne, faina, ulei, paste), toate puse pe categorii, dar am vazut foarte multi care au venit sa doneze. Am vazut oameni care veneau cu cutii/baxuri intregi!

Din informatiile disponibile la ora 17:45 se stransesera peste o tona de alimente din toate zonele Ciprului. Cand am ajuns eu se colecta din plin asa ca organizatorii nu apucasera sa puna in cutii ceea ce se adunase.
Iata mai jos cateva fotografii facute la fata locului:



4 comentarii:

  1. ....unde este tona aia ???7 cutii...goale siii...5 sacose cu ce?....incercati si nu faceti publicitate de doi lei pe seama suferintei oamenilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii sa citesti? Daca da, citeste TOT pe blog ca s-au strans pana la urma peste 3 tone de ajutoare (de fapt aproape 4). Nu trebuie sa dau explicatii pe blog. Cauta-i pe cei de la Alianta Romanilor din Cipru, sau vezi pe facebook pagina Ziarului Romanesc si vei gasi acolo poze cu cutii pline.
      Spre deosebire de PDL, partidul pe care il lingi in cur, contributia romanilor din Cipru a fost vizibila, tangibila si de un mare folos. Du-te si linge-l in cur pe Basescu.

      Ștergere
  2. La asemenea comentariu....cam greu de raspuns,dar...am sa incerc sa-ti sugerez sa folosesti frunza de ..PAPUSOI..,ca tot e din zona ta,sa faci reclama pe ia,caci hirtia igienica vad ca te stergi cu ia la gura.Coeficientul tau de inteligenta este nul,asta din cauza barabulelor.Daca este adevarat faptul ca ai o facultate si nu este facuta cu examene gen x si o,atunci cauta si nu mai face natia de rusine si nu vb aici de politica sau de persoane,vb de tine DOAMNA PETREA(asta dace esti doamna),faci publicitate si reclama ieftina pe seama suferinzilor si prostilor,aaa...privind si altfel,incerci sa tii pasul, sau sa iesi din gloata celor care au impinzit lumea(adica tu si cei din zona Prut,Siret....etc)RUSINE,RUSINE
    Saracia si prostia sunt doua lucruri diferite.Daca esti sarac ,nu este rusinos,dar daca esti proasta....
    Prostiile pe care le scrii in grupul numit..R...din C..renunta la ele,esti penibila rau de tot,macar nu mai numiti grupurile ROMANNII din...,punetiva numele vostru si zona de unde proveniti ,sa stie lumea ,nu sa amestece toti romanii in aceeasi oala cu voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Confunzi marfa cu ambalajul. Esti idiot, prost crescut, needucat, cioban si analfabet. Daca urmaresti Grupul Romanilor din Cipru ai fi putut observa ca nu sunt doamna ci sunt barbat. Du-te si da-te cu curul de pamant in alta parte caci, dupa multitudinea de virgule din text, imi dau seama ca si cand scriai comentarii aici tot il lingeai in cur pe Base.
      Fa bine si nu te duce la vot ca ne faci de ras.

      Si dupa ce ai citit raspunsul meu, uita-te putin si la filmuletul asta: http://www.youtube.com/watch?v=BBQUiEIsC1U

      Ștergere