25 feb. 2012

Se intorc vremurile de mult apuse...

Nu credeam ca o sa o vad si pe asta.  PDL-ul a apelat la planul "B" dupa ce a vazut ca postacii de comentarii nu reusesc sa formeze opinii. S-au decis asadar sa inceapa actiuni in instanta contra bloggerilor. Dupa ce acum cateva zile Razvan Bibire a scris un articol in care a facut o asociere nevinovata si oarecum evidenta, Organizarea de Tineret a PDL Bacau a hotarat ca trebuie sa joace tare, asa ca a decis sa-l dea in judecata pe autorul blogului.
Si toate astea pentru faptul ca, in opinia lui Razvan Bibire, banderolele cu steme pot fi usor asociate cu cele purtate in perioada celui de-al doilea razboi mondial. Dupa ce au inaintat plangerea, cei de la OTPDL Bacau au decis sa faca si putina bravada asa ca au emis un comunicat de presa. Acest comunicat este plin de greseli de ortografie si punctuatie.
Stau si ma intreb daca nu era mai simplu pentru acesti tineri cu sange iute si minte putina sa foloseasca banii de avocat pentru a sprijini o casa de batrani sau o casa de copii. In plus au mai incarcat listele cu procese ale unei justitii si asa aglomerate.

3 comentarii:

  1. mi se pare mie, sau organizatiei asteia ii lipseste un neuron. parca tot ce face in ultimul timp (a se citi ani) este sa caute cearta, mai mult decat solutii! dezamagitor!...

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna sau domnisoara...cred ca duci lipsa de atentie,dumneata citesti cea ce publici?Daca nu....atunci citeste ,daca da si tot vrei sa publici...,nasol,va lipseste ceva.Nu mai folositi termeni si cuvinte la care nu cunosti sensul si nu spune cu voce tare (sa nu te auda prea multa lume)ca mai ai si studii.sau ca esti ro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca postacii platiti de PDL au ajuns si aici, inseamna ca exist.
      In rest...doar tampenii si punctuatie folosita aiurea. Eh, din spatele monitorului toti sunt viteji.

      Ștergere