23 mai 2012

Eurovision 2012

Aseara a avut loc prima semifinala a concursului Eurovision 2012, semifinala in care si Romania a fost reprezentata de Mandinga cu melodia Zaleilah. Interpretarea a lasat putin de dorit pentru ca din cate se pare interpreta a avut niscaiva probleme cu casca in care auzea negativul piesei. Pana la urma Elena a dat dovada de profesionalism si a continuat interpretarea.
Cu toate acestea Romania s-a calificat in finala de pe 26 Mai. Cei din Cipru pot vota reprezentanta Romaniei la Eurovision trimitand un sms cu textul   14   la numarul 5511. Votul trebuie efectuat doar dupa ce prezentatorii vor anunta "Start vot".
Cei care nu receptioneaza programele TVR, pot urmari finala Eurovision live pe site-ul Eurovision sau pe site-ul PIKSAT.



Un comentariu:

  1. desi gusturile nu se discuta, nu ma pot abtine :) Am vreo 2-3 colegi pe insula care an de an se mobilizeaza si organizeaza mari vizionari de Eurovision, voteaza si se agita... dar tot degeaba. Pana la urma de ce se mai organizeaza concursul asta? Care e scopul? Au nevoie de o scuza pentru a spala bani? Vezi showuri grandioase, insa de cele mai multe ori castiga ala care are mai multi amici sa sune pentru el. An de an e aceeasi poveste: voturi bazate pe prietenie (Romania ia mereu voturi de la Moldova, Spania, Cipru si alte zone unde sunt romani la munca - nu ca ne-ar aprecia respectivele tari talentul muzical), politica si total lipsite de logica (muzicala). In fine... e doar parerea mea :) Singura chestie buna la Eurovision in ultimii ani a fost trupa aia finlandeza: Lordi :P

    RăspundețiȘtergere