20 mai 2013

Noul slogan DOLCE: Sa-i prostim pe prosti!


Asa cum spuneam acum cativa ani, mi-am instalat televiziune de la Dolce, ca orice roman aflat in Cipru. Initial am avut pachetul de mijloc pentru care am tot platit abonament vreo 2 ani si jumatate. Apoi, asta iarna, cei de la Dolce au incercat schema cu scoaterea ProTv din grila de programe si eram cat pe ce sa  reziliez contractul. Duduia de la ghiseu m-a convins sa mai astept si, pentru ca anteriorul contract expirase, am reinnoit contractul, optand de data asta pentru pachetul minim. 

Acum o luna si ceva in urma, am primit mesaj prin receiver cum ca Dolce introduce pachetul Viasat si ca acesta va fi gratuit primele 2 luni, urmand ca apoi sa se plateasca o taxa. Problema e ca introducerea acestui pachet nu e optionala! Cei care NU vor acest pachet suplimentar trebuie sa sune la Romtelecom si sa anunte, altfel TOTI cei care nu suna il vor plati obligatoriu! O tampenie maxima!
Apoi, acum o luna a disparul din grila canalul Music Channel. Initial am crezut ca e vreo problema care se va remedia, dar nu s-a intamplat asa. Ieri dupa-amiaza am sunat la Romtelecom ca sa le cer sa-mi scoata din grila pachetul Viasat, care oricum nu ma interesa, si sa intreb ce-i cu Music Channel. Duduia de la telefon mi-a raspuns sec ca in locul Music Channel s-a introdus Neptul TV. Ha? Ce? Ce-i ala? Pai ei au scos un post de muzica si au introdus un post generalist plin de emisiuni de cacat? Inca o magarie marca Dolce. 
Daca mai continua asa, Dolce o sa ramana doar cu abonatii din strainatate care nu au de ales. In Cipru de exemplu nu se poate receptiona alta televiziune cu o antena de dimensiuni decente. 
Pentru toti cei interesati, numarul de telefon al Dolce apelabil din Cipru este: 0040214088065.

3 comentarii:

  1. :) sau prin internet la rubrica "serviciile mele" se da "Desfiintare optiune" la pachetul VIASAT.

    RăspundețiȘtergere
  2. am postat si eu pe forumul romtelecom facebook si?.... au sters linkul !! nu de alta da am aflat de schimbarile dolce de pe blog nu "b-mail" sau e-mail . si ce au facur? au sters linkul catre blog. inca astept un raspuns de la ei oficial pe care o sa il public aici

    RăspundețiȘtergere
  3. nu vad nicaieri in "my account optiunea desfiintare optiun" poate imi scapa mie

    RăspundețiȘtergere