19 dec. 2010

Danone este un McDonalds al iaurturilor?

Incet-incet apar si in Romania informatii pe care multi consumatori din SUA le stiu de ceva timp... Danone nu e chiar ceea ce pare. Compania a ajuns la o intelegere cu Guvernul SUA si a fost de acord sa plateasca o suma drept despagubire, pentru a nu risca o condamnare.
Reactia Danone Romania este insa surprinzatoare: 
Românii nu trebuie să îşi facă griji. [...] Reclamele Activa din România nu sunt la fel, nu sunt identice şi noi funcţionăm sub o altă reglementare
 Carevasazica, stati linistiti, produsul este la fel de prost, dar macar reclama nu-l prezinta prea bun! Asadar, e acelasi cacat, dar e prezentat mai putin bombastic!

3 comentarii:

  1. Noroc ca iaurtul Danone nu are nimic in comun cu Ciprul....iaurtul cipriot sau grecesc " is the best ever"...Nu stiu ce sa zic au spus unii ca cipriotii sunt ingamfati, dar poate ca au si de ce.Cert este ca aici in Cipru am mancat mult mai natural decat acasa in Romania, sunteti de acord?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai grija ca iaurtul cipriot are si o gramada de lapte praf si alte prafuri in el ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, unele au dar eu cumpar din acela de la ZITA si chiar acum am cutia in fata si nu e trecut lapte praf, contine lapte de vaca pasteurizat,proteine din lapte, smantana,stabilizatori,si cultura de iaurt adica cheag.Probabil ca in proteinele acelea intra ceva prafuri, nu mai zic de stabilizatorii aceia dar oare ce mai gasesti 100% natural? Multumesc oricum de atentionare!

    RăspundețiȘtergere