31 ian. 2012

Propunere

Se stie ca Romania a avut o perioada infloritoare la inceputul secolului trecut, pana la cel de-al doilea razboi mondial. Bucurestiul era un oras cosmopolit si era numit si Micul Paris. In porturile de la Dunare dar si in porturile maritime viata era un amestec de culturi si civilizatii. Totul a decazut dupa razboi odata cu venirea comunistilor. Nici dupa 89 viata nu a fost mai buna...
Se pare ca Romaniei nu-i prieste sa aiba in fruntea statului un presedinte. Comunistii e clar ca au fost aiurea. Iliescu a rupt picioarele intelectualilor si a vandut mult pentru nimic. Constantinescu a fost un aerian care prindea fluturi. Basescu a instituit legea smecheriei.
Stau si ma gandesc adesea daca nu cumva ar fi mai bine reinstalarea Casei Regale de Romania. O sa ziceti ca regele e batran. Nu-i nimic. Multi alti regi au murit si tarile lor si-au continuat existenta. Acesta are mostenitori.
O sa spuneti ca Radu Duda nu va fi un bun rege. Nici nu e cazul, el va fi doar Print Consort.
Trebuie insa sa intelegeti ca regalitatea va oferi stabilitate tarii. Casa Regala va gestiona Romania nu pentru 4-5 ani ci privind la urmasii ei. Astfel vom avea stabilitate in politicile externe, astfel vom reusi sa invingem coruptia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu