2 mar. 2012

Schimbari in operarea curselor aeriene la Blue Air

Astazi am primit un email de la Blue Air prin care se anunta faptul ca incepand cu 25 Martie Blue Air nu va mai opera pe Baneasa. Toate cursele vor fi mutate pe Otopeni, iar orarul de zbor ramane neschimbat.
Toti cei care au rezervari pentru date ulterioare schimbarii vor primi pe email noile bilete! Asadar nu stergeti emailul pentru ca acesta contine noile bilete!
Situatia are avantaje si dezavantaje.
Ca si avantaj e faptul ca desi Blue Air nu opereaza curse interne, faptul ca aterizeaza acum pe Otopeni ofera posibilitatea conectarii pe rute interne cu Tarom. Deasemenea faptul ca se zboara pe Otopeni ofera conexiuni spre destinatii unde Blue Air nu zboara.
Dezavantajul major este distanta fata de Bucuresti. Cei care nu sunt din Bucuresti si doresc sa ajunga la tren au de dat bani seriosi la taxi.

4 comentarii:

  1. Buna seara. Numele meu este Sorin. Iti citesc blogul si am vazut si unele postari ale tale pe forumul romanilor din Cipru. Am nevoie de o informatie de la tine daca se poate. Eu sunt in Romania dar prietena mea este in Cipru in Nicosia si lucreaza la un loc de joaca pentru copii. Problema este ca nu si-au luat banii de doua luni si nu stiu unde sa se adreseze. Daca ai putea sa-mi dai o adresa sau un nr de tel unde poate suna asi fi recunoscator. Ti-am scris aici pt ca nu am vazut o adresa de e-mail unde sa-ti scriu. Daca crezi ca ma poti ajuta cu informatia asta poti sa-mi scrii pe adresa de e-mail sorin197948@yahoo.co.uk.

    Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sorin, cel mai usor e sa mearga sa discute cu patronul si sa cada la intelegere. Daca nu se poate, trebuie sa mearga sa vorbeasca la Asigurarile Sociale si sa faca o reclamatie. Date de contact gasesti aici: http://www.mlsi.gov.cy/mlsi/sid/sid.nsf/dmlcontactus_en?OpenForm

    RăspundețiȘtergere
  3. As da oricat costa taxiul doar sa nu mai calc in aerogara Baneasa, cata mizerie e acolo! M-am bucurat enorm cand am aflat acest lucru, desi cand zbor aleg Tarom de obicei si tot pe Otopeni aterizam e o schimbare benefica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum exista tren Otopeni-Gara de Nord - 12 lei cred...

      Ștergere