18 mar. 2013

Update privind situatia din banci, azi 18 Martie

Vad pe internet, facebook, bloguri si aud de la romani si ciprioti tot felul de bazaconii si scenarii, unele fanteziste, altele de-a dreptul imposibile. O sa dezmint acum cateva, eu insumi fiind marturia ca e asa:
1. Nu mai sunt bani in bancomate - FALS! Ieri, Duminica, 17 Martie am scos bani de la bancomat. Nu erau cozi si nici nu s-a pus problema sa nu existe bani in bancomat.
2. S-au blocat si conturile curente - FALS! Am putut scoate bani de la bancomat dar am si platit cu cardul. Deasemenea aseara mi-au confirmat alte doua persoane ca au scos cate 400 de EURO de la bancomate. Asadar sunt blocate doar depozitele.
3. Banii pentru "taxa bancara" s-au retras deja din conturi - FALS! Astazi la ora 6:03 (ora la care s-a facut ultimul update in conturile mele) aveam toti banii in cont. Am verificat prin sistemul internet banking. Intr-devar, retragerile din acele conturi, chiar si prin internet banking, sunt blocate.
Asadar nu credeti tot ce se spune. Asteptati sa vedeti daca si mai ales care vor fi reglementarile prin legea care ar trebui votata astazi de Parlament.

4 comentarii:

  1. Depozitele sunt blocate prin insasi conceptul lor. Singura cale de a debloca un depozit e de a il "strica" printr-o vizita la banca si cum bancile au fost inchise sambata, duminica, luni.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.laiki.com/EN/Pages/Home.aspx
      anuntul oficial al Laiki Bank

      Ștergere
    2. Nu exista nici un astfel de anunt pe site-ul lor.

      Ștergere