22 mai 2013

Ciobanul e la racoare in frigiderul meu?


Este imposibil sa nu fi aflat ca Imparatul Luminii, Urmasul lui Mihai Viteazul, Voievodul Voievozilol cunoscut de oficialitati sub numele de George Becali, zis Gigi, e la inchisoare. Deja asta e o stire veche asa ca nu scriu acest articol pentru a va anunta de ceva despre care stiti de multa vreme. Totusi, goana dupa rating/cota de piata a mass-media, fie ea televiziune, radio sau presa scrisa merge mult, mult prea departe.

Astfel, aflam ce, cand, cum si de ce a mancat ciobanul, cand defecheaza, cate matanii bate, cate cruci a facut si cate si mai cate alte informatii de interes "national". In Romania pare ca nu se mai intampla absolut nimic, ca tara a luat pauza de la orice facea si se uita la televiziunile de stiri sa vada si eventual sa auda cum flatuleaza puscariasul Becali. Din pacate la Rahova e doar un Becali in puscarie, desi trebuiau sa mai fie inca alti doi.
Pentru mine Becali a fost condamnatul de serviciu al zilei de luni si omul care, prin condamnarea lui, a mascat magaria din dosarul transferurilor. Luni, cand s-a judecat cazul schimbului de terenuri, s-a judecat si Dosarul Transferurilor. Inculpatii de acolo au averi impresionante si afaceri care nu ar fi suportat lipsa patronilor pentru perioade de la 3 la 7 ani cu executare. Justitia, oarba fiind, a admis cererea avocatilor "oamenilor de afaceri" si a trimis dosarul pentru rejudecare. Probabil ca rejudecarea asta va dura inca un an jumatat, poate doi si apoi urmeaza caile legale de atac si tot asa pana cand faptele vor fi prescrise. Mi-ar fi placut sa-i vad in puscarie pe Copos, Borcea, verii Becali, Gigi Netoiu si toti ceilalti implicati. Din fericire pentru noi si din nefericire pentru sistemul juridic din Romania, acestia au scapat PENTRU MOMENT. Le doresc sa infunde toti puscaria si sa scape sapunul!
Si uite asa Gigi a devenit condamnatul de serviciu. Prin incarcerarea lui, opinia publica este pur si simplu "inundata" de stiri de doi lei despre ce si cum se intampla in penitenciarul Rahova. Oricunde te uiti e vorba numai de Gigi. Mi-e si frica sa deschid frigiderul, ca daca o fi Gigi inauntru?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu